Skumkaniner med Hindbær

Skumkaniner med Hindbær

  • 1 Spsk. gelatinepulver
  • 250 gram sukker
  • 80 ml vand
  • 1 Spsk. glukosesirup
  • 1 æggehvide fra et stort æg
  • ½ Tsk. vaniljeekstrakt
  • 125 gram Driscoll’s Hindbær
  • 1 Spsk. sukker
  • 1 Tsk. citronsaft
  • 1½ Spsk. vand
  • 75 gram flormelis
  • 75 gram majsmel

35 min | 12 | fester og helligdage | børnevenlig

Raspberry
Skumkaniner med Hindbær
Raspberry

De mest nuttede kaniner, som er perfekte til påskebordet! Søde skumfiduser formet som kaniner med hindbærsmag, får alle til at hoppe tilbage efter flere. .

Fremgangsmåde

Smør en form på 20 x 30 x 3,5 cm.

Pudder 
For at forberede pudderet, sier du flormelis og majsmel i en mellemstor skål. Drys pudderet hen over de smurte sider af formen. Sæt resten af pudderet til side.


Sirup
Læg hindbær, sukker og citronsaft i en lille kasserolle, og varm det op på lav varme. Lad det simre i cirka 3 minutter eller indtil sukkeret er opløst og bærrene er som grød. Si blandingen i en finmasket si. Gem 2 Spsk. hindbærsirup i en lille skål. Hæld resten af din sirup i en bred skål med lave sider. Tilføj vand og rør rundt.

Skumfidus
Drys gelatinepulveret hen over din sirup i et jævnt lag. Lad det stå i 5 minutter for at blive opløst. Imens hælder du vand, sukker og glukose i en mellemstor kasserolle med tyk bund. Tænd på lav varme og rør regelmæssigt rundt indtil sukkeret er opløst. Skru op for varmen, og lade det koge op. Kog let i 4 minutter eller indtil siruppen er  130 °C – anvend et sukkertermometer. Hvis du ikke har et sukkertermometer, kan du dryppe en lille smule sirup i koldt vand, hvis siruppen er klar til brug, skulle du gerne kunne rulle den til en lille kugle med fingerspidserne. Fjern hindbærsiruppen fra varmen, og bland hindbær og gelatineblandingen i. Sæt til side. Brug en elektrisk mikser til at piske æggehviden stiv. Fortsæt med at piske ved lav styrke mens du tilføjer den varme sirup ved at hælde den ned af skålens sider. Vær forsigtig når du hælder og undgå at blandingen skiller. Når det er blandet sammen skruer du op for styrken igen, og mikser i 10 minutter eller indtil blandingen er tyk og glat. Tilføj vanilje og rør rundt. Fold forsigtigt resten af hindbærsiruppen i, sådan at du får en flot farvet hvirvel. Hæld blandingen i din form. Brug en let smurt paletkniv, og lav et jævnt lag. Drys overfladen med pudderet. Stil til side i 2 timer eller hen over natten, så blandingen har sat sig, men stadig er elastisk.


Kaniner
Læg et stykke bagepapir på en bageplade. Anvend en 10 x 5 cm kanin-kageform dyppet i pudder. Pres dine kaniner med formen, og dyp formen i pudderet mellem hver kanin – så undgår du at det klistrer sammen. Drys med overskydende pudder. Opbevar kaninerne køligt i en lufttæt beholder i op til 1 uge.

Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.