Små smuldrekager med hindbær og tranebær

Små smuldrekager med hindbær og tranebær

  • 2 pakker færdigkøbt tærtedej
  • 90 gram havregryn
  • 52 grams mørkt sukker
  • 2 Spsk. hvedemel
  • 1/2 Tsk. knust ingefær
  • 5 Spsk. usaltet smør, afkølet og skåret i små stykker.
  • 350 gram Driscoll's Hindbær
  • 150 gram Tranebær
  • 150 gram sukker
  • 34 gram hvedemel
  • 1/4 Tsk. fint salt

forberedelsestid: 20 minutter + Tilberedningstid: 22-25 minutter | 12 | morgenmad

Raspberry
Små smuldrekager med hindbær og tranebær
Raspberry

Disse smuldrekager bliver et sikkert hit i dit køkken! Prøv dem nu, eller gem opskriften til en særlig lejlighed.

Fremgangsmåde

Dej
Forvarm ovnen til  190°C. Anvend en muffinform med plads til 12 muffins, smør med olie hvis ikke din form er non-stick.
Rul tærtedejen ud på en let melem overflade. Skær 12 cirkler eller blomster på hver 10 cm. Rul resterne om nødvendigt. Placer forsigtigt hver cirkel i en form, og pres let dejen med med fingrene. Stil på køl indtil de skal bages.


Smuldret
Bland havregryn, mørkt sukker, mel og ingefær sammen i en stor skål. Tilføj smør og bland det sammen med fingrene indtil det har den rigtige smuldrede konsistent. Stil på køl indtil du skal bruge det igen.


Fyld
Rør hindbær, tranebær, sukker, mel og salt sammen i en stor skål indtil hindbærrene er saftige og blandingen er jævn. Læg en skefuld af fyldet i hver muffinform og top med smuldret.
Bag tærterne i 22-25 minutter eller indtil fyldet bobler og dejen er gylden. Lad kagerne køle af indtil du kan tage dem ud af formene. Du kan eventuelt bruge en kniv rundt i kanterne for at få kagerne til at slippe formen.
 

Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.