Sprudlende brombær-mojito

Sprudlende brombær-mojito

  • 12 stk. Driscoll’s-brombær (125 g)
  • 12 store mynteblade
  • 4 teskefulde sukker
  • 1 spiseskefuld frisk citronsaft
  • 1 spiseskefuld frisk limesaft
  • ½ dl danskvand
  • 1 mål hvid rom
  • 6-8 isterninger

3 min | 1 | andre opskrifter | fester og helligdage

Blackberry
 Sprudlende brombær-mojito
Blackberry

Mojito is Cuba's most famous cocktail. For this recipe, it is important that the blackberries and mint are gently muddled - never crushed - to release their flavors but not release harsh or bitter tannins into the beverage. A wooden spoon or firm silicone spatula can be used in place of a muddler.

Fremgangsmåde

  • Bland brombær, mynte, sukker, citronsaft og limesaft i et højt glas.

  • Tilsæt rom og is. 

  • Rør grundigt med en lang ske. 

  • Fyld glasset op med danskvand og pynt med et brombær og lidt mynteblade.

 

Leafs Blackberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.