(U)hyggelige cupcakes med bær

(U)hyggelige cupcakes med bær

  • 320g Mel
  • 2 Spsk. kakaopulver
  • 1 Tsk. bagepulver
  • 1 Tsk. natron
  • 1/2 Tsk. salt
  • 375g Driscoll's Hindbær
  • 125g Driscoll's Brombær
  • 180ml kærnemælk
  • 1 Spsk. rød madfarve
  • 2 Tsk. vaniljeekstrakt
  • 420g sukker
  • 115g usaltet smør, blødt
  • 3 Store æg
  • 225g Flødeost
  • 10 Spsk usaltet smør, stuetemperatur
  • 300g flormelis
  • 60ml vand

70 min | 24 portioner | fester og helligdage | børnevenlig

Raspberry
Raspberry

Hyg dig med disse uhyggelige red velvet cupcakes med brombær og hindbær. Hindbærpure farver kagen blodrød, og de pyntes med bær-flagermus og brombær-edderkopper. Slik eller ballade!

Fremgangsmåde

  • FORVARM ovnen til 175°C.
  • FORBERED 24 muffinforme med papir 
  • HÆLD 320g mel i en stor skål
  • TILFØJ 2 Spsk. kakaopulver, 1 tsk. bagepulver, 1 tsk. natron, og 1/2 tsk. salt
  • PISK for at blande ingredienserne og sæt blandingen til side
  • PRES  hindbær gennem en si, og SMID kernerne ud. 
  • MÅL 75g pure og  HÆLD det i en lille skål . GEM resten af din pure til glasuren 
  • TILFØJ 180ml  kærnemælk, 1 spsk. rød madfarve, og 1 tsk. vaniljeekstrakt
  • RØR RUNDT og bland ingredienserne sammen
  • STIL hindbærblandingen til side
  • HÆLD 350g sukker i en skål – fx en mixerskål 
  • TILFØJ  smør
  • PISK smør og sukker i 5 minutter, eller indtil det er let og luftigt
  • TILFØJ 3 æg, et ad gangen, kør mixeren på lav styrke og SKRAB skålens sider ned om nødvendigtTILFØJ 1/3 af melblandingen, og PISK det let sammen
  • TILFØJ 1/2 af hindbærblandingen, og  PISK det hele let sammen
  • TILFØJ halvdelen af den resterende melblanding,  PISK  det let sammen
  • TILFØJ resten er hindbærblandingen, og  PISK det hele let sammen
  • TILFØJ resten af melblandingen, og  PISK  det let sammen
  • FORDEL dejen ligeligt i dine muffinforme 
  • BAG i 23 til 25 minutes eller indtil kagerne er færdige 
  • FJERN cupcakes fra ovnen, og lad dem  KØLE  af på en rist

GLASUR

  • HÆLD 225g flødeost i en mellemstørrelse skål 
  • TILFØJ 10 spsk. smør og en 1 tsk. vanilje 
  • PISK ingredienserne sammen med en elmixer
  • TILFØJ 300g  sukker
  • PISK på lav styrke
  • DEL glasuren ligeligt i to skåle 
  • RØR en spsk. hindbærpure i en af skålene for at få pink glasur, eller -  
  • TILFØJ mere pure hvis du ønsker en mørkere farve 

HINDBÆR REDUKTION

  • PRES hindbær gennem en si, og  SMID kernene ud
  • HÆLD pureen i en lille kasserolle 
  • TILFØJ 70g sukker og 60 ml vand
  • KOG ved medium varme
  • KOG, og rør regelmæssigt rundt i blandingen indtil den er reduceret til cirka halvdelen 
  • LAD det køle af
  • OVERFØR hindbærreduktionen til en sprøjtepose eller lignende 

PYNT

  • PYNT cupcakes med hvid og punk glasur af flødeost 
  • LAV cirkler på toppen af dine cupcakes med den farvede glasur eller hindbærreduktion med din sprøjtepose 
  • ANVEND en tandstik til at trække glasuren fra midten og ud, for at skabe et mønster, som ligner et edderkoppespind  
  • FJERN en cupcake top med en takket kniv, og  FORM flagermusevinger ud af den 
  • ANVEND brombær, blåbær, hindbær og gele til dekoration til at forme edderkopper og flagermus 
  • DYP cupcakes i krymmel på siderne
  • SERVER med det samme
Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.