Veganske pandekager med blåbær og hindbær

Veganske pandekager med blåbær og hindbær

  • 175 g hvedemel
  • 1 spsk. bagepulver
  • 0,5 tsk. salt
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 2 spsk. sukker
  • 3,5 dl sojadrik
  • 1 spsk. kokosolie, smeltet
  • 1 spsk. chiafrø + 5 spsk. vand
  • Kokosolie til stegning
  • 125 g friske økologiske blåbær
  • 125 g friske økologiske hindbær

30 min. | 10 stk. | morgenmad

Raspberry
Raspberry

Veganske pandekager med blåbær og hindbær.

Fremgangsmåde

1. Start med at blande chiafrø og vand i en skål. Lad det trække i 5 minutter.

2. Bland hvedemel, bagepulver, salt, vaniljesukker og sukker i en skål. 

3. Tilsæt sojamælk, smeltet kokosolie og chiafrø-blandingen. Rør det rundt.

4. Lad dejen stå i 10 minutter. 

5. Skyl bærrene, og vend dem forsigtigt rundt i dejen. 

6. Kom kokosolie på en stegepande, og steg pandekagerne på begge sider, til de er gyldne. 

7. Spises med sirup og friske bær.

Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.