Cachaca med hindbær

Cachaca med hindbær

  • 1 pakke Driscoll's Hindbær, opdelt
  • 65 gram sukker
  • 125 ml vand
  • 4 store mynteblade
  • 6 spiseskefulde cachaça eller hvid rom
  • 1 1/2 teskefuld frisk limesaft
  • 4 spiseskefulde lemon-lime sodavand

Forberedelsestid: 5 minutter, plus tid til afkøling. Tilberedningstid: 5 minutter. Samlet tid: 10 minutter | 2 portioner | andre opskrifter | fødselsdagsfester | bryllup | vegansk

Raspberry
Cachaca med hindbær
Raspberry

Du vil elske denne forfriskende cocktailblanding af frisk hindbærsirup, lime og Cachaça – en brasiliansk spiritus med et strejf af melasse og karamelliseret sukker. Du er velkommen til at bruge rom i stedet, hvis du foretrækker det.

Fremgangsmåde

LÆG halvdelen af hindbærrene i en lille gryde.

TILSÆT 1/2 kop sukker.

TILSÆT 1/2 kop vand.

VARM op til kogepunktet og RØR, indtil sukkeret er opløst, og bærrene er bløde.

LAD hindbærsiruppen køle af.

SI hindbærsiruppen gennem en finmasket si, PRES hindbærrene for at frigøre saften, og BORTSKAF frugtkødet.

SÆT hindbærsiruppen til side.

FYLD to cocktailglas med is, og stil dem til side.

TILSÆT 4 store mynteblade.

MOS med et stempel eller bagsiden af en stor ske.

TILSÆT 6 spiseskefulde cachaça eller hvid rom.

TILSÆT 6 spiseskefulde hindbærsirup.

TILSÆT 1 1/2 teskefuld frisk limesaft.

FYLD cocktailshakeren med is.

STRAM låget, og RYST kraftigt, indtil cocktailshakeren er iskold.

OPDEL cocktailen i de forberedte cocktailglas.

TOP hvert glas med 2 spiseskefulde lemon-lime sodavand.

SERVER straks.

Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.