Hindbær-tiramisu

Hindbær-tiramisu

  • 250 g mascarpone
  • 3 æg
  • 70 g hvidt sukker
  • 15 ladyfingers
  • 300 g hindbær
  • Mælk eller kaffe til at dyppe ladyfingers i

4,5 timer | 6 personer | desserter

Raspberry
Raspberry

En klassisk, italiensk gourmet-dessert. @lacuisinedebibou

Fremgangsmåde

Adskil æggeblommerne fra æggehviderne.

Blanchér æggeblommerne med sukkeret (pisk i 2 minutter). Tilsæt mascarpone, og pisk, til det er jævnt.

Pisk æggehviderne meget stive og vend dem forsigtigt i den forrige blanding.

Hvis du anretter tiramisuen i en cirkel, skal du huske at lægge film hele vejen rundt.

Dyp dine ladyfingers i mælk eller lunken kaffe. Læg dem derefter i bunden af cirklen eller fadet, tilsæt hindbær skåret i to, og dæk med mascarponecreme. Gentag proceduren for at få 2 lag.

Stil på køl i mindst 4 timer.

Drys kakao over, inden du smager, og fordel friske hindbær på tiramisuen.

Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.