Kastanje-semifreddo Driscoll's

Kastanje-semifreddo

  • 75 g marengs (med vaniljesmag)
  • 1 bakke brombær fra Driscoll's (125 g)
  • 250 ml piskefløde
  • 1 dåse sødet kastanjecreme (250 g, Clément Faugier)
  • 50 g ruby eller hvid chokolade
  • Håndmikser
  • 1 silikoneform til 6 muffins

15 minutters forberedelse + 4 timers venten | 6 personer | desserter

Blackberry
Kastanje-semifreddo Driscoll's
Blackberry

Denne lækre dessert med friske brombær er ikke kun et smukt syn, men også en delikat smagsoplevelse. Og så tager den kun 15 minutter at tilberede! Det virker måske ikke som den oplagte kombination, men du vil blive overrasket. Du behøver ikke en ismaskine til denne dessert – du stiller bare formen i fryseren. Efter noget tid har du en frisk dessert med de lækreste brombær!

Fremgangsmåde

1 Knus marengsene til små stykker på ca. 1 cm. Mos 2 brombær fint. Pisk fløden til flødeskum i en stor skål med en håndmikser. Brug en dejskraber til at lave en så luftig blanding af marengs, brombær og kastanjecreme som muligt. Fordel blandingen i formen til muffins, og stil den i fryseren i mindst 4 timer. 
2 Smelt chokoladen over vandbad umiddelbart inden servering. Tryk de færdige semifreddos ud af formen, zigzag den smeltede chokolade over kagerne, og server dem med resten af brombærrene.

Tip:

Denne kastanjecreme sælges online og i specialbutikker.
 

Leafs Blackberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.