Sommerinspireret salat med romainesalat og hindbær Driscoll's

Sommerinspireret salat med romainesalat og hindbær

  • 4 hoveder romainesalat (Little Gem)
  • 15 g basilikum
  • 10 g bredbladet persille
  • 2 modne avocadoer
  • 1 bakke hindbær fra Driscoll's (125 g)
  • 5 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 spsk. rødvinseddike
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 1 tsk. honning
  • 250 g Chaource-ost (eller blød gedeost), stuetempereret
  • Salt og peber

20 minutters forberedelse | 4 personer | andre opskrifter

Raspberry
 Sommerinspireret salat med romainesalat og hindbær Driscoll's
Raspberry

En stor skål frisk salat med avocado, Chaource eller gedeost, persille og basilikum blandet med de sødeste hindbær. Det lyder himmelsk, gør det ikke?! Sørg for, at der er nok til alle, for denne friske salat bliver et hit denne sommer. Hæld lidt dressing over, og velbekomme! 

Fremgangsmåde

1 Fjern stokkene fra salathovederne, og snit salaten i tynde strimler på langs. Pluk bladene af basilikumstilkene. Hak persillen fint. Halver avocadoerne, fjern sten og skal, og skær avocadokødet i strimler.
2 Fordel salat, basilikumblade, persille og avocado på et stort fad.
3 Mos til sidst hindbæerne med en gaffel, og tilsæt olivenolie, rødvinseddike, sennep og honning. Pisk sammen til en vinaigrette, og smag til med salt og peber.
4 Skær Chaource-osten (eller gedeost) i skiver, og fordel den på salaten med resten af hindbærrene. Hæld dressingen over.
 

Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.